top of page

Platsbesök i Roslags Näsby

Kontoret gör eftermiddagsutflykt och platsbesök i Roslags Näsby där vi arbetat med flera olika projekt och som nu finns att se i alla stadier av färdigställande.Nyligen påbörjade Torghusen är störst och nyast. Här är grund och källare fixat och husen har börjat sakta växa uppåt. Ett stort och komplext projekt som blir spännande att följa.Strax bredvid detta reser sig HomeX, det lilla Longstay/Gaming Hotellet, som är nästintill klart, arbete med inredning, installationer, ytskikt och detaljer pågår. Stora fönster, rejäla rumshöjder och ett stort växthus på taket.

Innanför på gården har våra radhus hunnit halvvägs men kommer fungera som etablering tills resten runtomkring är färdigt. Här återstår många saker, ytterdörrar, tegelfris, murar men framförallt lika många radhus till.Bakom radhusen ligger projektet Stationen som är inflyttat och klart. Ritat av Mats och James vid tidigare anställning.


Och så där, nere i ena hörnet, ett litet bageri som vi fixat bygglov och invändig organisation för. Alla uppdrag är inte jättestora :)En ganska fantastisk helhet, som en hel liten ARKIVIST stad. Vi är så stolta även om det ju inte är klart ännu. Och som om det inte var nog har vi ett till projekt på ritbordet, liggande nästgårds om nåt år… Vi återkommer helt enkelt!


Comments


bottom of page